Arhivă

 • BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL 2013 - O EDIŢIE DE SUCCES

  BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL 2013 - O EDIŢIE DE SUCCES

  Cea de-a VIII-a ediţie a Bucharest Music Film Festival s-a încheiat duminică seară (30 iunie), într-o atmosferă efervescentă. Capriciile vremii nu i-au împiedicat pe bucureştenii îndrăgostiţi de muzică să se adune în Piaţa George Enescu. Peste 300 de spectatori au înfruntat ploaia pentru a asista la concertul extraordinar susţinut de Siprit of Vienna Orchestra. Efortul publicului a fost răsplătit din plin, printr-un spectacol senzaţional. Pe lângă cele 14 piese din program, celebrii artişti au oferit 6 bis-uri la alegerea audienţei, între care şi superba Baladă a lui Ciprian Porumbescu, interpretată ireproşabil de violonistul român Ciprian Nenescu, membru al celebrului ansamblu.

  Citeste mai mult
 • DUMINICA, 30 IUNIE, MELOMANII CAŞTIGA PREMII LA BMFF

  După ce, înconjuraţi de flori şi verdeaţă, bucureştenii s-au desfătat cu filme interesante şi concertele live, care au răsunat seară de seară pe scena Bucharest Music Film Festival, duminică, 30 iunie, vor avea şansa unei bucurii suplimentare, aceea de a câştiga un premiu substanţial, la tombola evenimentului. Toţi spectatorii BMFF au şansa de a se număra printre cei cinci norocoşi, al căror talon va fi extras în ultima seară a festivalului.

  Citeste mai mult
 • SUPRIZE MUZICALE, INVITAŢI SPECIALI ŞI MULTE PREMII

  SUPRIZE MUZICALE, INVITAŢI SPECIALI ŞI MULTE PREMII

  În acest sfârşit de săptămână, la Bucharest Music Film Festival, bucureştenii se vor putea delecta cu un program divers, conceput pentru toate gusturile şi vârstele, cu invitaţi de marcă, suprize muzicale şi premii încântătoare.

  Citeste mai mult
 • BMFF ÎNCEPE ASTĂZI! SPECTACOL ŞI DIVERSITATE ÎN GENUL CLASIC

  Astăzi, 21 iunie, dăm startul celei de-a VIII-a ediţii a evenimentului Bucharest Music Film Festival. 

   

  Programul săptămânii următoare se va desfăşura exclusiv sub semnul diversităţii şi spectaculozităţii genului clasic. Luni, în Piaţa George Enescu, începând cu orele 19.00, vă aşteaptă recitaluri pline de personalitate, interpretări inedite ale lucrărilor lui Rahmaninov, Bach, Verdi şi Rossini, poveşti fascinante în acordurile languroase de tango, şi momente de balet, pline de vrajă şi graţie.

   

  Seara va fi deschisă, la orele 19.00, de tânărul pianist Silviu Dumitrescu, care va face o demonstraţie de virtuozitate şi sensibilitate pe compoziţii semnate de Mozart, Brahms şi Rahmaninov.

   

   

   

  Citeste mai mult
 • PRIMUL WEEKEND CU FILME, DANS ŞI MUZICĂ DE CALITATE LA BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL!

  PRIMUL WEEKEND CU FILME, DANS ŞI MUZICĂ DE CALITATE LA BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL!

  La sfârşitul acestei săptămâni, sonatele, marşurile, romanticul vals şi celebrele arii lirice ies din paginile partiturilor şi vin în stradă, la întâlnirea cu publicul. La ceas de seară, când se aprind luminile, dirijorul bate atent cu bagheta în pupitru şi…începe magia!

   

  Timp de 10 zile, Piaţa George Enescu este transformată într-o inedită sală de concerte în aer liber. Între 21 şi 30 iunieArCuB vă invită la cea de-a VIII-a ediţie a Bucharest Music Film Festival, un eveniment plin de farmec şi rafinament, intrat deja în preferinţele culturale ale bucureştenilor.

  Citeste mai mult
 • PROGRAMUL BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL 2013Program

PROGRAM BUCHAREST MUSIC FILM FESTIVAL 2016

9-18 Septembrie | Piața Universității


Vineri, 16 septembrie

21:00  Camerata Regală

Dirijor: Constantin Adrian Grigore

Soliști: Katarzyna Dondalska – soprană, Aura Twarowska – mezzosoprană, Sergi Giménez Carreras - tenor

 

Sâmbătă, 17 septembrie

21:00 Orchestra Națională Radio

Dirijor: Cristian Oroșanu

Soliști: Răzvan Popovici și Alexander Sitkovetsky

 

Duminică, 18 septembrie

21:00  O seară vieneză  - Sinfonietta Wien

Dirijor: Vinicius Kattah

Soliști: Milena Arsowska (soprană), Andreas Jankowitsch (bas-bariton)

Concert maestru: Cristian Nenescu

Eveniment organizat în cadrul


Sponsor


Parteneri media


Cu sprijinul


Împreună cu